Turist Vizesi/Aile Ziyareti

Mesleğiniz, durumunuz ne olursa olsun, Almanya’ya yapacağınız tüm turistik seyahat ve Aile/Arkadaş ziyaretleri bu kategoriye girer.

Evrak listesi, durum, meslek, medeni hal vs. göre değiştiğinden ayrıntılı evrak listesi ve randevu işlemleri için bizimle temasa geçiniz.

Tüm Başvuru Sahiplerinin Hazırlaması Gereken Evraklar:

- Pasaport (10 yıldan eski olmayacak, vize süresi bitiminden sonra en az 3 ay geçerliliği olacak). Varsa eski pasaportlar da başvuru esnasında sunulacak. Kayıp, çalıntı durumlarında ise Emniyet Müdürlüğünden Pasaport Protokol Yazısı alınacak.

- Pasaport Protokol Yazısı, daha önceden pasaportunuz olsun veya olmasın kesinlikle alınması gerekir.

- Nüfus Cüzdanı

- 2 adet biyometrik fotograf (6 aydan eski olmamalıdır)

- Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Özellikle Düşünceler bölümü eksiksiz doldurulmuş olduğuna, bütün olayların (evlenme, boşanma, velayet, çocuklar, anne-baba, vatandaşlık) işlenmiş olması gerekmektedir. 

- Evli olanlar için nüfus müdürlüğünden Formül B (Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği)

- Çocuklar için nüfus müdürlüğünden Formül A (Uluslararası Doğum Kayıt Örneği)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>